Cuadecuc 2023

Logo_La_Inesperada

CUADECUC 2023

Director: Carlos Pardo Ros. País i any: Espanya, 2022. Durada: 67′ Idioma: castellà Versió: VO. Lloc: Zumzeig Cinema Data: divendres 3/3 i dissabte 4/3, a les 19:00 Estrena a Catalunya
Comprar entrades

Col·loquis amb la presència de l’autor

Sinopsi: Un home anomenat H, familiar del cineasta, va morir tràgicament a Pamplona a les festes de San Fermín l’any 1969. La seva mort, envoltada per unes misterioses darreres hores, empeny al director a endinsar-se en aquesta activa tradició local impregnada per la disbauxa. Petites càmeres se submergeixen a la nit pamplonesa, font d’onades de xivarri, d’emocions intenses i efímeres, d’esclats d’una paleta de colors impressionant. Mentre una certa violència batega entre la pedra dels antics carrers i els fantasmes de festes passades, Carlos Pardo Ros s’inventa un experiment audiovisual que encarna una experiència única.

Premis: Millor Direcció de Pel·lícula Espanyola Festival de Cine Europeo de Sevilla, Menció Especial Camden International Film Festival.

Festivals: Visions du Réel, Novos Cinemas Pontevedra, Festival Márgenes, Escales Documentaires La Rochelle, Muestra de Cine Español de Colombia.

© 2024 La Inesperada