Qui som

Logo_La_Inesperada
Nuria_Gimenez

NÚRIA GIMÉNEZ LORANG

Núria Giménez va néixer a Barcelona el 1976. Va estudiar Periodisme, Relacions Internacionals i Realització de Cinema Documental. Ha viscut a Berlín, París i Londres, on ha exercit diversos tipus de treball, la majoria sense cap relació amb el cinema ni entre ells.

En l’última dècada, ha anat ampliant la seva formació en seminaris i classes magistrals de diversos cineastes, entre d’altres, Isaki Lacuesta, Andrés Duque, Virginia García de del Pino, Sergei Dvortsevoi, Patricio Guzmán, Wang Bing o Frederick Wiseman.

El seu primer curt, Kafeneio, va ser presentat a DocumentaMadrid 2017 i a MIDBO 2017. My Mexican Bretzel, el seu primer llargmetratge, va rebre els premis de Millor Pel·lícula, Millor Guió i Millor Direcció del Jurado de Cine Español al FICX’19, Premi del Públic al Festival D’A, va participar a Rotterdam, Visions du Réel, New York Film Festival, entre desenes d’altres festivals.

Miquel

MIQUEL martí FREIXAS

Programador, docent i crític cinematogràfic. Especialitzat en cinema de no ficció i cinema contemporani. La seva pràctica es centra en la construcció de públics i la creació d’esdeveniments culturals que connectin amb la ciutadania.

 

Programador en diversitat d’espais culturals (DocumentaMadrid, États Généraux du Documentaire Lussas, Filmoteca de Catalunya, ZINEBI, Curtocircuito de Santiago de Compostel·la, Xcènctric CCCB, entre d’altres). Membre de l’equip que crea Zumzeig Cinecooperativa per reobrir el cinema Zumzeig de Barcelona en 2016-2017, guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona 2018.

 

Docent convidat a l’ESCAC des de 2009 en la branca d’estudis de cinema documental, conferenciant convidat en diferents universitats. Com a crític, creador de la revista online Blogs&Docs (2006 – 2013), primera publicació a Espanya dedicada a l’anàlisi de cinema documental. Membre de jurat en Kinodot Sant Petersburg (2019), Festival de Màlaga (2014), RIDM Montréal (2011), Play-Doc Tui, (2009), entre d’altres.

EQUIP

Producció
Miquel Martí Freixas

Programació 2024

Mariana Hristova, Miquel Martí Freixas, Margot Mecca

EXIT

Miquel Martí Freixas, Margot Mecca

Comunicació i recerca de públics
Catarina Brites Soares

Imatge
Jose Cuartas, Martí Morell

Disseny i desenvolupament web

Gabinet de premsa

Matchmaking

ORGANItZA:
amb el suport DE:
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
HAN COL·LABORAT EN EDICIONS ANTERIORS:
AGRAÏMENTS:

Chantal Akerman Foundation, Carolina Astudillo, Laia Campamà, Isa Campo, Albert Castillo Ortiz, Liliana Colombo, Andrés Duque, Kristaps Epners, Festival Play-Doc Tui, Films 59, Sanita Grīna, Isaki Lacuesta, Oliver Laxe, Margot Mecca, Rafael Martín Calvo, Pippa Meikle, Guillermo G. Peydró, Paco Poch, Pere Portabella, Pol Rebaque, Dita Rietuma, Agnese Zapāne, Zeitun Films.

© 2024 La Inesperada