Exit

exit

Per donar impuls, visibilitat i camins de sortida a projectes de realització de no-ficció de producció catalana, el festival La Inesperada durà a terme la segona edició de la secció EXIT. Una trobada per ajudar a desenvolupar projectes en procés de creació i que enguany amplia les seves activitats. Trobareu a continuació tota la informació i requisits per participar-hi.

Amb el suport de:

Des del festival La Inesperada volem donar impuls, visibilitat i camins de sortida als projectes de realització de no ficció de producció catalana. Per aquest motiu, duem a terme la secció EXIT, focalitzada en projectes que es trobin en procés de desenvolupament. Aquí trobareu tota la informació sobre la primera edició d’EXIT.

EXIT es durà a terme el divendres 3 de març 2023. Es presentaran els projectes escollits davant del públic i se’n mostrarà un fragment. A la sala assistiran tres experts del sector de diferents branques, com la producció, la distribució o la programació, entre d’altres professionals. La jornada constarà de dues parts: al matí es duran a terme les presentacions de cada projecte i el debat amb professionals i públic. A la tarda, hi haurà trobades personalitzades amb els experts invitats i d’altres interessats en les pel·lícules presentades.

La inscripció a EXIT és gratuita i els projectes seran seleccionats pels directors del festival. El procés de preselecció, així com tot el material de visionat i avaluació, és confidencial. Només les persones que formen part de l’avaluació en tindran coneixement, sense fer-ne cap tipus de difusió, excepte dels projectes seleccionats un cop s’hagi acordat amb els autors la seva participació.

 1. El projecte ha de comptar amb producció catalana.
 2. El projecte ha de ser de l’àmbit cinematogràfic de la no ficció, entenent aquestes pràctiques de manera oberta i flexible.
 3. L’estat de la producció s’ha de trobar entre l’inici del rodatge, amb un material mínim per poder ser mostrat, i un muntatge avançat. No s’accepten pel·lícules acabades.
 4. Els cineastes participants han de tenir una trajectòria prèvia. Com a mínim, 1 llargmetratge (60 minuts o més) estrenat en festivals internacionals o 2 curtmetratges estrenats en festivals internacionals. En cas de ser un cineasta sense aquesta trajectòria prèvia, el projecte ha d’estar:

a) produït per una productora que compleixi aquests requisits o
b) realitzat per un professional del sector cinematogràfic (director de fotografia, muntador,  sonidista, guionista, i d’altres) avalat per una trajectòria prèvia equivalent la sol·licitada als realitzadors.

    5. No hi ha cap condicionant pel fa a la duració dels projectes.

 • Dates per a la inscripció: del dilluns 04/10/22 fins al dilluns 28/11/22.
 • Cal enviar un teaser, un fragment per visionar o una part del muntatge a través de plataformes de descàrrega o de visionat a: hola@lainesperada.cat
 • Cal enviar un dossier de la producció al mateix email. El dossier ha d’incloure:
  – Sinopsi breu (màxim 50 paraules)
  – Exposició del projecte (màx. 200 paraules)
  – Perfil personal i professional (màx. 200 paraules)
  – Respondre a la pregunta: “Què estic buscant?”. És a dir, exposar breument les principals necessitats del projecte. Exemples: cerco una productora, una coproducció, un muntador/a, assessorament per acabar el muntatge, finançar la postproducció, agents de vendes, una distribuïdora, plataformes audiovisuals per a la distribució del projecte online, el suport de televisions, entre d’altres. (màx. 200 paraules)
 • Resolució: es comunicarà als participants la resolució el 16/1/2023.
© 2022 La Inesperada