El programa de la tercera edició està a punt!

Ja hem desvelat tota la programació del festival La Inesperada 2023!

La inauguració del festival serà el dimecres 1 de març a la Filmoteca de Catalunya (Barcelona) amb una doble sessió d’estrena a Catalunya, el curtmetratge islandès Nest dirigit per Hlynur Pálmason i el llargmetratge tailandès Scala dirigit per Ananta Thitanat.

Contarem amb la presència la de l’artista i cineasta iraniana Maryam Tafakory, que presentarà sis dels seus curtmetratges i mantindrà un diàleg sobre la seva obra, fusió de poesia, etnografia i collage, que reflexiona al voltant d’allò invisible en la societat del seu país. També la recuperació de pel·lícules de la cineasta japonesa Sumiko Haneda, nascuda el 1926, dona pionera del cinema asiàtic. Els darrers anys investigadors i mostres de cinema han redescobert les seves pel·lícules i posat en valor el seu llegat, sent el festival La Inesperada el primer en portar-les a Espanya. També s’estrenarà l’enigmàtica i experimental obra H, de producció catalana, amb la presència del seu autor, Carlos Pardo Ros. Una immersió per les nits de San Fermin a Pamplona rememorant la misteriosa mort d’un familiar anys ençà.

Entre les seves activitats paral·leles, La Inesperada celebra la seva trobada ÈXIT, un fòrum per a pel·lícules en procés de creació que comptarà enguany amb l’assessorament de tres professionals de prestigi, com són el director i productor Lluís Miñarro, el programador del festival de Berlin James Lattimer i la cinesta, guionista i productora Serrana Torres.

Podeu trobar tota la programació completa en aquesta mateixa web. Desitgem que sigui del vostre interès! Us hi esperem!

© 2024 La Inesperada