La Inesperada, un festival de cinema

La Inesperada Festival de Cinema durà a terme la seva primera edició aquest 2021. Es celebrarà del 25 al 28 de febrer, a la Filmoteca de Catalunya i al cinema Zumzeig.

Al 2020 hem viscut temps estranys i s’ha de ser una mica esbojarrat per emprendre un nou projecte cultural. Però això ja no ho para a ningú.

A Barcelona, sorprenentment, escasseja el cinema de no ficció. És una ciutat que va viure amb protagonisme l’auge del llenguatge documental d’inicis d’aquest segle, amb nombrosos cineastes, films que van marcar una època, escoles de cinema especialitzades… però on la programació de les corrents contemporànies de la no-ficció avui en dia és reduïda o fins i tot inexistent. Per aquest motiu principal, i per diversos d’altres expressats en la nostra presentació, neix de forma inesperada un festival. Perquè l’espereu cada any.

Podreu consultar en aquesta web i en les nostres xarxes socials la programació, els horaris i totes les activitats que aquest esdeveniment dugui a terme. Fins aviat!

 

© 2024 La Inesperada