2022

Logo_La_Inesperada

2ª EDICIÓ 2022

En la segona edició, el festival es va dur a terme a la Filmoteca de Catalunya i al cinema Zumzeig de Barcelona, del 24 al 27 de febrer, amb projeccions que es van allargar fins a principis de març. Vam comptar també amb el suport de l’ICIC – Generalitat de Catalunya, de l’ICUB – Ajuntament de Barcelona, SGAE Catalunya, Ambaixada de Canadà, Casa Amèrica de Catalunya i Acción Cultural Española programa PICE.

El festival La Inesperada va celebrar la seva segona edició al febrer de 2021 a Barcelona.

La programació va reivindicar artistes locals, va donar visibilitat a corrents cinematogràfiques internacionals  i va recuperar títols d’altres èpoques. Per primera vegada, es va dur a terme la trobada Èxit, per a projectes de producció catalana en procés de creació. En aquesta edició, sense les restriccions de la pandèmia, es van poder realitzar activitats paral·leles, com una taula rodona sobre Luis Ospina i una màster-class de l’artista quebequès Dominic Gagnon.

Al festival hi van assistir més de 900 persones, superant les xifres d’assistència de la primera edició. L’esdeveniment va tenir tant un destacable èxit de públic així com un notable impacte mediàtic, sent notícia en desenes de revistes online, canals de televisió públics i programes de ràdio.

© 2024 La Inesperada